Goedkope schutting laten plaatsen

Een vakkundig en gedreven team

U wilt een mooie schutting laten plaatsen in de omgeving van Eindhoven, Weert, Venlo, Helmond maar u heeft geen idee door wie of wat u wilt? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn namelijk al meer dan 6 jaar gespecialiseerd in de schuttingbouw en geven altijd een gedegen en professioneel advies. Wij drinken samen met u een kop koffie en bespreken de mogelijkheden. Vervolgens gaan wij met de meetlat aan de slag, en meten we de gewenste afmetingen op.

Wanneer wij uw schutting mogen plaatsen dan maken we op korte termijn een afspraak. Vaak zetten wij de schutting al in 1 dag! Uiteraard zorgen wij voor alle materialen en ruimen we de rommel weer zodat u direct kunt genieten van uw prachtige schutting.

Omdat wij altijd de hoogste kwaliteit en service willen bieden, bieden wij 10 jaar garantie op de door ons geplaatste schuttingen. Ook bij u in Helmond en omgeving!

En mankeert er iets aan de schutting, bel ons dan gerust op. Wij staan dan direct voor u klaar.

Wilt u meer informatie om uw nieuwe schutting te laten plaatsen in de omgeving van Helmond? Neem dan vrijblijvend met ons contact op!

Welke schutting kiest u?

Wij plaatsen ook in de omgeving Helmond, Eindhoven, Weert, Venlo, Best!

De keuze voor een schutting is natuurlijk afhankelijk van uw smaak, maar ook van de stijl van uw tuin. Heeft u bijvoorbeeld een moderne en strakke tuin, dan zal er vaak gekozen worden voor een betongaas of composiet afscheiding. Een natuurlijke tuin is vaak het mooiste met een houten schutting. Maar een combinatie van beide is ook zeker mogelijk! Wij helpen u met deze keuze te maken en zullen een aantal voorbeelden laten zien.

Waarom kiezen voor Van Heijndel Schuttingen?

Kwaliteit, service en jarenlange ervaring….

Een schutting is bepalend voor de complete sfeer van uw tuin. Staat de schutting niet helemaal waterpas dan lopen de ergernissen snel hoog op. Maar ook wanneer de palen van de schutting na een hevige herfststorm snel los komen te zitten waardoor de schuttingdelen gaan hangen, dan ziet de tuin er opeens een stuk armoediger uit. Laat daarom een vakman binnen een korte tijd uw schutting plaatsen en geniet binnen een dag van een stevige en goed uitziende beschutting om uw tuin. Geen geploeter in de aarde, breinbrekers van berekeningen, net weer ongelukkig uitkomen met afmetingen en weer opnieuw beginnen. Gewoon écht vakmanschap en service waarop u kunt terugvallen

Door de goede kwaliteit en lange levensduur geven wij 10 jaar garantie op onze producten