Schutting laten plaatsen in Eindhoven

Een vakkundig en gedreven team

Wat betreft schutting zijn wij dé specialist. Bij ons is elke klant maatwerk, wij komen graag bij u langs om alles op te meten en u te adviseren in de soort schutting die u wilt laten plaatsen. Of u nu in Eindhoven woont, of verder weg.

Wilt u uw schutting laten vervangen? Dat kan ook! Wij breken uw schutting af, ruimen netjes alles op, en plaatsen de door u gekozen nieuwe schutting. Dit kan een houtschutting, betonschutting of iets met een motief zijn. Aan u de keuze!

Omdat wij altijd de hoogste kwaliteit en service willen bieden, bieden wij 10 jaar garantie op de door ons geplaatste schuttingen. Ook bij u in Eindhoven en omgeving!

En mankeert er iets aan de schutting, bel ons dan gerust op. Wij staan dan direct voor u klaar.

Wilt u meer informatie om uw nieuwe schutting te laten plaatsen in de omgeving van Eindhoven? Neem dan vrijblijvend met ons contact op!

Welke schutting kiest u?

Wij plaatsen ook in de omgeving Eindhoven!

De keuze voor een schutting is natuurlijk afhankelijk van uw smaak, maar ook van de stijl van uw tuin. Heeft u bijvoorbeeld een moderne en strakke tuin, dan zal er vaak gekozen worden voor een betongaas of composiet afscheiding. Een natuurlijke tuin is vaak het mooiste met een houten schutting. Maar een combinatie van beide is ook zeker mogelijk! Wij helpen u met deze keuze te maken en zullen een aantal voorbeelden laten zien.

Waarom kiezen voor Van Heijndel Schuttingen?

Kwaliteit, service en jarenlange ervaring….

Een schutting is bepalend voor de complete sfeer van uw tuin. Staat de schutting niet helemaal waterpas dan lopen de ergernissen snel hoog op. Maar ook wanneer de palen van de schutting na een hevige herfststorm snel los komen te zitten waardoor de schuttingdelen gaan hangen, dan ziet de tuin er opeens een stuk armoediger uit. Laat daarom een vakman binnen een korte tijd uw schutting plaatsen en geniet binnen een dag van een stevige en goed uitziende beschutting om uw tuin. Geen geploeter in de aarde, breinbrekers van berekeningen, net weer ongelukkig uitkomen met afmetingen en weer opnieuw beginnen. Gewoon écht vakmanschap en service waarop u kunt terugvallen

Door de goede kwaliteit en lange levensduur geven wij 10 jaar garantie op onze producten